dijous, 24 de febrer del 2011

Concurs de ciència

.

Els alumnes que hi participin tindran una nota adicional positiva a ciències. Podeu participar en grups. Feu saber al vostre professor de ciències si us apunteu.

L’últim dia per a que es puguin inscriure és el 30 de març i poden enviar els vídeos fins el 30 d’abril de 2011.

Tota la informació la trobareu en el nostre portal. De totes formes us adjunto el butlletí informatiu. Per qualsevol cosa que necessiteu estic a la vostra disposició

Busquem alumnes i professors que vulguin fer experiments interessants i que els filmin en vídeo. Els millors s’incorporaran al portal www.recercaenaccio.cat i rebran un premi. Es concediran 8 premis diferents, dos per cada categoria (primària, secundària, batxillerat i cicles formatius) i seran tant pel professorat com pels alumnes i el centre educatiu (el més ben valorat).

Els vídeos han de ser de curta durada (3 minuts com a màxim) i han de tenir com a objectiu il.lustrar algun principi científic i tecnològic d'una forma clara, senzilla i amb rigor científic.

Trobareu les bases i el formulari d'inscripció aquí. No us adormiu: agafeu la càmera i...acció!

Podeu mantenir-vos informats de totes les novetats a través del Twitter de Recerca en Acció, o donar-vos d'alta al servei de RSS.

Vull modificar les meves dades personals | Vull donar-me de baixa de la subscripció


Un cotxe que va amb aire



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada